Αποστολή & Παράδοση

Αποστολή εντός Ελλάδος:

Για αγορές προϊόντων άνω των 49€ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Για τις παραγγελίες κάτω των 49€ το κόστος αποστολής είναι μόνο 2,90€ για όλη την Ελλάδα.


Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ACS Courier.


Εάν πληρώσετε με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,90€, για όλη την Ελλάδα.


Ο απαιτούμενος χρόνος για την παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων είναι 1-2 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεστε. Η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει και μπορεί να είναι είτε κατοικία είτε χώρος εργασίας. Μπορείτε ακόμη να παραλάβετε απο το κατάστημα ACS της περιοχής σας, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση θα μας δηλώσετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.


Χρόνοι παράδοσης της ACS ανα περιοχή:

-1 εργάσιμη: Σε όλη την Στερεά Ελλάδα (εκτός Ν.Αιτωλοακαρνανίας), σε όλη την Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Σποράδες.

-2 εργάσιμες: Σε όλη την Ήπειρο, Πελλοπόνησο, Κρήτη, Επτάνησα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, νησιά Β/Α Αιγαίου και Ν.Αιτωλοακαρνανίας.


Δυσπρόσιτες περιοχές: Ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, που βρίσκονται εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων και κωμοπόλεων του δικτύου της ACS, χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες. Σε αυτήν την περίπτωση σας ενημερώνουμε άμεσα τηλεφωνικώς και υπάρχει μικρή επιπλέον χρέωση 1,90€ στην αποστολή της παραγγελίας σας.


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλεται αυτόματα, ένα e-mail, με τα αναλυτικά στοιχεία της.
Μόλις γίνει η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της ACS Courier, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την ακριβή θέση του δέματος σας καθώς και τους χρόνους παράδοσης,


Αποστολή στην Κύπρο:

Η αποστολή στην Κύπρο γίνεται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, το κόστος αποστολής είναι 9,90€ μέχρι 1 kg ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας σας και ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 7 εργάσιμες ημέρες. Για μεγάλες παραγγελίες σας ειδοποιούμε άμεσα για το συνολικό κόστος αποστολής.
Σε περίπτωση που κάνετε πληρωμή με κατάθεση, σας ενημερώνουμε ότι τα εμβάσματα απο Κύπρο χρειάζονται 2 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στον λογαριασμό μας και η αποστολή της παραγγελίας γίνεται όταν εμφανιστεί το έμβασμα.


Συσκευασία Αποστολής: Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με διακριτική συσκευασία σε κουτιά αποστολής και όλα τα προιόντα συσκευάζονται με ειδική προστατευτική φούσκα.