Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή Προιόντων - Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας, τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 4 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο support@allcosmetics.gr, με την ένδειξη ''Επιστροφή'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας, ώστε να σας αποστείλουμε αναλυτικές οδηγίες για την διευκόλυνση σας.


Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 15 ημερολογιακών ημερών απο την παραλαβή της παραγγελίας σας, με απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί/καταστραφεί η συσκευασία του. Παρακαλούμε συσκευάστε καλά το προϊόν -αν γίνεται στην αρχική συσκευασία του- ώστε να μην καταστραφεί κατά την μεταφορά. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε και όλα τα αρχικά έγγραφά του (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης).


Μόλις λάβουμε το προϊόν, θα σας επιστραφεί το ποσό αγοράς του, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Σε περίπτωση αντικαταβολής σας κάνουμε κατάθεση το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.


*ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής της παραγγελίας σας γίνονται με δική μας χρέωση.


Ακυρώσεις παραγγελιών

Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται μόνο εφόσον δεν έχει επεξεργαστεί και ΔΕΝ έχει αποσταλεί από το αρμόδιο τμήμα του AllCosmetics. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 4 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο support@allcosmetics.gr, με την ένδειξη ''Ακύρωση'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας.


Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απευθυνθείτε στην εταιρεία μας, τηλεφωνικά στο 2310 864440, από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. - 4 μ.μ.) ή στέλνοντας e-mail στο support@allcosmetics.gr, με την ένδειξη ''Ελαττωματικό'' και τον αριθμό της παραγγελίας σας.


Εφόσον εγκριθεί η αντικατάσταση, θα γίνει αποστολή καινούργιας συσκευασίας του ίδιου προϊόντος, στη διεύθυνση αποστολής που είχατε δηλώσει, χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας.


Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον ίδιο καταναλωτή, το AllCosmetics, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης των προιόντων μας, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).


Εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη ως άνω διαδικασία ή δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον καταναλωτή, ο οποίος θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.