Επισκεφτείτε και την νέα μας σελίδα, αποκλειστικά με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης -->> mother2be.gr Βρείτε τις γόνιμες ημέρες σας και αυξήστε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη!

One Step Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας FSH Ταινίες 3 τεμ.

One Step Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας FSH Ταινίες 3 τεμ.

SKU: #7777157

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Αρχική Τιμή: 4,00 €

Allcosmetics: 2,49 €


Περιγραφή

Το Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας σε ταινίες ανιχνεύει την FSH (Ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη), ορμόνη που σχετίζεται με την σωστή λειτουργία των Ωοθηκών, ενημερώνοντας σας για το αν υπάρχουν προβλήματα γονιμότητας. Ακρίβεια πολύ υψηλή – πάνω από 99%.

Ένα ζευγάρι θεωρείται μη γόνιμο όταν δεν πραγματοποιείται εγκυμοσύνη σε διάστημα επαφών 12 μηνών χωρίς προφύλαξη. Η υπογονιμότητα επηρεάζει 10-15% των ζευγαριών στην παραγωγική ηλικία. Το τεστ Γυναικείας Γονιμότητας,σας ενημερώνει αξιόπιστα για το αν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας, στην διακριτικότητα και άνεση του σπιτιού σας.

Η γυναικεία γονιμότητα μειώνεται σε γυναίκες με άστατο κύκλο ή σε ηλικίες άνω των 30. Η ορμόνη που σχετίζεται με την σωστή λειτουργία των Ωοθηκών, είναι η FSH (Ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη), που όταν βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα δείχνει συμπτώματα υπογονιμότητας. Τα One Step τεστ γυναικείας γονιμότητας δίνουν ασφαλή και γρήγορα αποτελέσματα.

Οδηγίες Χρήσης: Χρησιμοποιήσετε το One Step τεστ Γυναικείας Γονιμότητας την 3 ημέρα του κύκλου σας. Συλλέξτε τα ούρα μέσα σε ένα καθαρό δοχείο. Κρατήστε την ταινία μέσα για 10 δευτερόλεπτα και έπειτα τοποθετήστε την πάνω σε καθαρή επιφάνεια. Σύντομα θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Στην συσκευασία εσωκλείονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Αποτελέσματα: Αν το τεστ είναι θετικό, επαναλάβετε το τεστ μετά μία εβδομάδα χρησιμοποιώντας το δεύτερο και το τρίτο τεστ που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, ώστε να επιβεβαιώσετε το αποτέλεσμα. Η ορμόνη FSH αυξάνεται ακόμα και στους κανονικούς κύκλους για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά είναι η σταθερά αυξημένη ορμόνη FSH που δείχνει προβλήματα γονιμότητας ή το Προ-Εμμηνοπαυσιακό σύνδρομο.

Περιλαμβάνει: 3 Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας και αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Το κάθε τεστ της συσκευασίας, είναι σφραγισμένο ατομικά, σε αλουμινένιο φακελάκι.

Στα διαγνωστικά τεστ όσο μικρότερος είναι ο αριθμός mlu/ml, τόσο υψηλότερη είναι η ακρίβεια του. Τα 25mIU/ml είναι η υψηλότερη ακρίβεια που υπάρχει σε τεστ γονιμότητας.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με εγκεκριμένους ελέγχους και πιστοποίηση ποιότητας της Ευρωπαϊκής ένωσης: CE 0123.

Συσκευασία 3 τεστ.


 
Μοιραστείτε το: