Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2310 864440 (09:00-16:00)

La Roche Posay Hydraphase Intense Eyes 15ml

La Roche Posay Hydraphase Intense Eyes 15ml

SKU: #24702

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

18,86 €

Περιγραφή

Hydraphase INTENSE Eyes- yeux

Φροντίδα εντατικής ενυδάτωσης για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Αποτελεσματικότητα μεγάλης διάρκειας. Δράση κατά των πρησμένων βλεφάρων και των σακούλων.

Τεχνολογία Κυτταρικής Συνοχής: τα κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος ενδυναμώνουν την κυτταρική συνοχή και διαχέουν το νερό στην επιδερμίδα για εντατική ενυδάτωση. Λειαίνει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Περιέχει Καφεΐνη που αποσυμφορεί τα πρησμένα βλέφαρα.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Λεπτές γραμμές αφυδάτωσης, πρησμένα βλέφαρα, μαύροι κύκλοι.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: Εντατική ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας χάρη στα κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος. Αποσυμφορητική δράση χάρη στην Καφεΐνη και στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: 24ωρη ενυδάτωση. Το νερό διαχέεται και συγκρατείται στην επιδερμίδα για εντατική ενυδάτωση. Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, τα πρησμένα βλέφαρα και τα σημάδια κούρασης μειώνονται.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Σωληνάριο 15ml.

ΧΡΗΣΗ: 1. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρέμας με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις στην περιοχή γύρω από τα μάτια. 2. Κάνετε απαλό μασάζ και επαναλάβετε μέχρι η κρέμα να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα. 3. Για την αποσυμφόρηση των πρησμένων βλεφάρων, συνεχίστε το μασάζ στο κάτω βλέφαρο, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και συνεχίζοντας προς τα έξω. Ολοκληρώστε πιέζοντας ελαφρά τους κροτάφους. 4. Για τη μείωση των λεπτών γραμμών, κάνετε ελαφριές ταμποναριστές κινήσεις γύρω από τα μάτια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται: 84%* Οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται: 62%* Τα σημάδια κούρασης μειώνονται: 64%*

* Κλινική μελέτη σε 50 γυναίκες. Χρήση: 2 εφαρμογές την ημέρα. Μέτρηση των αποτελεσμάτων μετά από 4 εβδομάδες χρήσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της La Roche Posay


 
Μοιραστείτε το: