Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2310 864440 (09:00-16:00)

Κάρτα Δώρου

SKU: #00001


Αποστολή κάρτας δώρου:
   

Περιγραφή

Κάρτα Δώρου

Χαρίστε μία κάρτα δώρου στους αγαπημένους σας για να αγοράσουν οποιαδήποτε από τα χιλιάδες επώνυμα προϊόντα ομορφιάς του AllCosmetics.gr , εύκολα και χωρίς κανέναν περιορισμό.

Επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε από την επιλογή ποσού, υπάρχουν οι επιλογές των: 10, 25, 50 και 100 ευρώ.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε αν το email με την κάρτα δώρου θα αποσταλλεί στο δικό σας ή σε κάποιο άλλο email από την επιλογή: ''αποστολή σε εμένα'' ή ''αποστολή σε κάποιον άλλο''.

Μην ανησυχείτε για την λήξη της κάρτας δώρου. Η διάρκεια ζωής της είναι τρία χρόνια από την ημερομηνία αγοράς της, οπότε τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έχουν την άνεση τους στην επιλογή των δώρων τους. Αν το θελήσει ο αποδέκτης θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει και τμηματικά, δηλαδή να κάνει χρήση του συνολικού ποσού της κάρτας σε περισσότερες από μία αγορές χωρίς κανέναν περιορισμό.

Με την αγορά της κάρτας δώρου αποστέλλουμε στον αποδέκτη ενημερωτικό email με αναλυτικές οδηγίες για το πώς να την χρησιμοποιήσει καθώς και το μήνυμα που θέλετε προς τον αποδέκτη της κάρτας.

Μας αρέσει να μας ενημερώνεται για την αντίδραση και τον ενθουσιασμό των αποδεκτών της κάρτας δώρου! Αν θέλετε μπορείτε να μας γράψετε την αντίδραση τους εδώ

Διευκρίνηση: Στην αγορά μόνο κάρτας δώρου δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή για πρακτικούς λόγους.


 
Μοιραστείτε το: