Επισκεφτείτε και την νέα μας σελίδα, αποκλειστικά με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης -->> mother2be.gr Βρείτε τις γόνιμες ημέρες σας και αυξήστε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη!

One Step Τεστ Εγκυμοσύνης Ταινίες 05 τεμ.

One Step Τεστ Εγκυμοσύνης Ταινίες 05 τεμ.

SKU: #7777138

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Αρχική Τιμή: 6,00 €

Allcosmetics: 3,59 €


Περισσοτερες Οψεις

Περιγραφή

Μάθετε εαν είστε έγκυος νωρίτερα με τα One Step Τεστ Εγκυμοσύνης σε Ταινίες.

Τα One Step Τεστ Εγκυμοσύνης σε Ταινίες:

  • Είναι πρόωρης ανίχνευσης: Με ευαισθησία μόλις 10mlU/ml (η υψηλότερη ακρίβεια που υπάρχει σε τεστ εγκυμοσύνης) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και 7 ημέρες μετά την επαφή.
  • Είναι εύκολα στην χρήση: Απλώς βυθίστε το απορροφητικό άκρο σε ένα δέιγμα ούρων, τοποθετήστε το σε μία επίπεδη επιφάνεια και τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν σε μόλις μερικά λεπτά. Μία γραμμή σημαίνει αρνητικό, δύο γραμμές σημαίνει θετικό αποτέλεσμα.
  • Έχουν προσιτή τιμή: Με την τόσο χαμηλή τιμή τους, μπορείτε να τα χρησιμοποιείται όσο συχνά θέλετε.
  • Δείχνουν αποτελέσματα με ακρίβεια άνω του 99%: Τα τεστ εγκυμοσύνης της One Step, είναι περισσότερο από 99% ακριβή και είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν οι γυναικολόγοι και οι κλινικές γονιμότητας.

Δίνουν ακριβές και σαφές αποτέλεσμα για το ενδεχόμενο κύησης, ανιχνεύοντας την ορμόνη hCG (Ανθρώπινη Χοριακή Γοναδοτροπίνη) που εμφανίζεται στα ούρα μιας εγκύου από τις πρώτες ημέρες της σύλληψης.

Όλα τα One Step τεστ σε ταινίες, είναι ατομικά συσκευασμένα σε αλουμινένια συσκευασία και έχουν ημερομηνία λήξης εώς και 2 χρόνια απο την ημερομηνία αγοράς.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με εγκεκριμένους ελέγχους και πιστοποίηση ποιότητας της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Στην συσκευασία εσωκλείονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

Συσκευασία 5 τεστ.

Υπάρχουν διαθέσιμες και οικονομικές συσκευασίες: One Step Τεστ Εγκυμοσύνης Ταινίες


 
Μοιραστείτε το: