Επισκεφτείτε και την νέα μας σελίδα, αποκλειστικά με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης -->> mother2be.gr Βρείτε τις γόνιμες ημέρες σας και αυξήστε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη!

Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας

Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας

SKU: #7777116

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Αρχική Τιμή: 200,00 €

Allcosmetics: 129,99 €


Περισσοτερες Οψεις

Περιγραφή

Clearblue Advanced Fertility Monitor

Το νέο Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας της Clearblue είναι η πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική μέθοδος οικιακού τεστ, για να αυξήσετε τις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Μπορεί και ανιχνεύει την ωορρηξία αλλά και την ύπαρξη εγκυμοσύνης, όλα στην ίδια συσκευή.

Το Clearblue Advanced Fertility Monitor είναι το μοναδικό μόνιτορ που ανιχνεύει και αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με την ωορρηξία και την εγκυμοσύνη. Ανιχνεύει αξιόπιστα 2 ορμόνες ωορρηξίας, (την LH και τα οιστρογόνα), και έτσι καταφέρνει να βρίσκει τις πιο γόνιμες ημέρες κάθε κύκλου σας (τις λίγες ημέρες πρίν την ωορρηξία και την ημέρα της ωορρηξίας), μετά μπορείτε να κάνετε και τεστ εγκυμοσύνης για να δείτε εάν είχατε θετικά αποτελέσματα, όλα στην ίδια συσκεύη.

Αποδεδειγμένα, σχεδόν διπλασιάζει τις πιθανότητες σύλληψης. Είναι 99% ακριβές.

Δεν δείχνει μόνο τις 2 πιο γόνιμες ημέρες κάθε κύκλου όπως τα απλά τεστ ωορρηξίας, αλλά ενημερώνει και για τις επιπλέον 1-5 ημέρες υψηλής γονιμότητας πριν την ωορρηξία. Καθώς το σπέρμα του συντρόφου σας μπορεί να επιβιώσει αρκετές ημέρες, το να έρχεστε σε επαφή αυτές τις ημέρες μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη.

Το Clearblue Advanced Fertility Monitor συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας επίπεδα ορμονών και μπορεί να προγραμματιστεί ειδικά για εσάς:
-Δείχνει τις ημέρες με υψηλή αλλά και με κορυφαία γονιμότητα. Το μόνιτορ δέχεται απλα τεστ ούρων για να ανιχνεύσει τα προσωπικά σας επίπεδα ορμονών και είναι σχεδιασμένο για να εντοπίζει όλες τις ημέρες υψηλής και κορυφαίας γονιμότητας. Σας βοηθάει να βρίσκεται περισσότερες γόνιμες ημέρες από οποιοδήποτε άλλο απλό τεστ ωορρηξίας και έτσι έχετε περισσότερες πιθανότητες εγκυμοσύνης σε κάθε κύκλο.
-Εύκολη στην χρήση οθόνη αφής, η απλή οθόνη αφής σας ενημερώνει ποιά ημέρα πρέπει να χρησιμοποιείσετε το τεστ και υπάρχει η δυνατότητα ηχητικής ειδοποίησης ως επενθύμιση. Μπορείτε επίσης να καταχωρείτε στο ημερολόγιο του μόνιτορ τις ημέρες που είχατε σεξουαλική επαφή και να βλέπετε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες γονιμότητας για τους τελευταίους 6 κύκλους, σε μόνο μία οθόνη.
-Ημερήσια κατάσταση γονιμότητας, διαβάζοντας τα επίπεδα των ορμονών σας, το μόνιτορ θα σας εμφανίσει το προσωπικό σας επίπεδο γονιμότητας κάθε ημέρας ως: Χαμηλό, Υψηλό και Μέγιστο, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε και να αυξήσετε τις πιθανότητες σας για εγκυμοσύνη, με φυσικό τρόπο.
-Τεστ για εγκυμοσύνη στο μόνιτορ, το νέο Clearblue Advanced Fertility Monitor σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε και τεστ εγκυμοσύνης. Μπορείτε να κάνετε τεστ εγκυμοσύνης ακόμα και 3 ημέρες πρίν την αναμενόμενη έναρξη της περιόδου σας. Το μόνιτορ θα υπολογίσει την ημέρα, οπότε θα μπορείτε να μάθετε το συντομότερο εάν είστε έγκυος.
-Ακόμα σας προειδοποιεί πότε πλησιάζει η έναρξη της περιόδου. Αυτό σας επιτρέπει να ετοιμαστείτε για τον επόμενο κύκλο ή εαν νομίζετε ότι έχει καθυστερήσει , να κάνετε τεστ εγκυμοσύνης.
-Είναι φυσικό, απλό και εύκολο στην χρήση.

Το Clearblue Advanced Fertility Monitor είναι κατάλληλο για γυναίκες που ο κύκλος τους κρατάει από 21 έως 42 ημέρες.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το μόνιτορ και αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Δεν περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά στικ.

Υπάρχει διαθέσιμη και η οικονομική συσκευασία Μόνιτορ και στικ:  Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας + Τεστ Στικ 24 τεμ.


 
Μοιραστείτε το:

Περισσότερα προϊόντα: Τεστ Ωορρηξίας

One Step Τεστ Ωορρηξίας Cassette 10 τεμ.

One Step Τεστ Ωορρηξίας Cassette 10 τεμ.

Αρχική Τιμή: 15,00 €

Allcosmetics: 8,99 €

Clearblue Τεστ Στικ για το Advanced Μόνιτορ 24 τεμ.

Clearblue Τεστ Στικ για το Advanced Μόνιτορ  24 τεμ.

Αρχική Τιμή: 60,00 €

Allcosmetics: 46,99 €

Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας

Clearblue Advanced Μόνιτορ Ωορρηξίας

Αρχική Τιμή: 200,00 €

Allcosmetics: 129,99 €

One Step Τεστ Ωορρηξίας Cassette 50 τεμ.

One Step Τεστ Ωορρηξίας Cassette 50 τεμ.

Αρχική Τιμή: 58,00 €

Allcosmetics: 34,99 €

One Step Τεστ Ωορρηξίας Cassette 20 τεμ.

One Step Τεστ Ωορρηξίας Cassette 20 τεμ.

Αρχική Τιμή: 25,00 €

Allcosmetics: 14,99 €

Clearblue Advanced Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας 20 τεμ.

Clearblue Advanced Ψηφιακό Τεστ Ωορρηξίας 20 τεμ.

Αρχική Τιμή: 90,00 €

Allcosmetics: 62,99 €

One Step Τεστ Ωορρηξίας Tαινίες 60 τεμ.

One Step Τεστ Ωορρηξίας Tαινίες 60 τεμ.

Αρχική Τιμή: 50,00 €

Allcosmetics: 31,99 €

One Step Τεστ Ωορρηξίας Ταινίες 30 τεμ.

One Step Τεστ Ωορρηξίας Ταινίες 30 τεμ.

Αρχική Τιμή: 30,00 €

Allcosmetics: 17,99 €