Επισκεφτείτε και την νέα μας σελίδα, αποκλειστικά με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης -->> mother2be.gr Βρείτε τις γόνιμες ημέρες σας και αυξήστε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη!

One Step Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας FSH Midstream 2 τεμ.

One Step Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας FSH Midstream 2 τεμ.

SKU: #7777156

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Αρχική Τιμή: 7,00 €

Allcosmetics: 3,99 €


Περισσοτερες Οψεις

Περιγραφή

One Step Female Fertility FSH Test Midstream Pack 2

Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας Midstream: Ανιχνεύει την FSH (Ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη), ορμόνη που σχετίζεται με την σωστή λειτουργία των Ωοθηκών, ενημερώνοντας σας για το αν υπάρχουν προβλήματα γονιμότητας. Ακρίβεια πολύ υψηλή – πάνω από 99%.

Ένα ζευγάρι θεωρείται μη γόνιμο όταν δεν πραγματοποιείται εγκυμοσύνη σε διάστημα επαφών 12 μηνών χωρίς προφύλαξη. Η υπογονιμότητα επηρεάζει 10-15% των ζευγαριών στην παραγωγική ηλικία. Το τεστ Γυναικείας Γονιμότητας,σας ενημερώνει αξιόπιστα για το αν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας, στην διακριτικότητα και άνεση του σπιτιού σας.

Η γυναικεία γονιμότητα μειώνεται σε γυναίκες με άστατο κύκλο ή σε ηλικίες άνω των 30. Η ορμόνη που σχετίζεται με την σωστή λειτουργία των Ωοθηκών, είναι η FSH (Ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη), που όταν βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα δείχνει συμπτώματα υπογονιμότητας. Τα One Step τεστ γυναικείας γονιμότητας δίνουν ασφαλή και γρήγορα αποτελέσματα. Ανιχνεύουν την FSH, ενημερώνοντας σας για το αν υπάρχουν προβλήματα γονιμότητας.

Χρησιμοποιήστε το One Test τεστ Γυναικείας Γονιμότητας την 3 ημέρα του κύκλου σας.

Οδηγίες Χρήσης: Βγάλτε το καπάκι και τοποθετήστε το στικ στην ροή των ούρων. Κρατήστε τo στικ για 10 δευτερόλεπτα. Βάλτε ξανά το καπάκι. Σύντομα θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Στην συσκευασία εσωκλείονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Αποτελέσματα: Αν το τεστ είναι θετικό, επαναλάβετε το τεστ μετά μία εβδομάδα χρησιμοποιώντας το δεύτερο Midstream τεστ, που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, ώστε να επιβεβαιώσετε το αποτέλεσμα. Η ορμόνη FSH αυξάνεται ακόμα και στους κανονικούς κύκλους για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά είναι η σταθερά αυξημένη ορμόνη FSH που δείχνει προβλήματα γονιμότητας ή το Προ-Εμμηνοπαυσιακό σύνδρομο.

Περιλαμβάνει: 2 Τεστ Γυναικείας Γονιμότητας και αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Το κάθε τεστ της συσκευασίας, είναι σφραγισμένο ατομικά, σε αλουμινένιο φακελάκι.

Στα διαγνωστικά τεστ όσο μικρότερος είναι ο αριθμός mlu/ml, τόσο υψηλότερη είναι η ακρίβεια του. Τα 25mIU/ml είναι η υψηλότερη ακρίβεια που υπάρχει σε Midstream τεστ γονιμότητας.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με εγκεκριμένους ελέγχους και πιστοποίηση ποιότητας της Ευρωπαϊκής ένωσης: CE 0123.

Συσκευασία 2 τεστ.


 
Μοιραστείτε το: