Επισκεφτείτε και την νέα μας σελίδα, αποκλειστικά με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης -->> mother2be.gr Βρείτε τις γόνιμες ημέρες σας και αυξήστε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη!

One Step Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας 1 Τεμ

One Step Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας 1 Τεμ

SKU: #7777208

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

9,99 €

Περιγραφή

  Το τεστ Ανδρικής Γονιμότητας της One Step, γίνεται στην ιδιωτικότητα του προσωπικού σας χώρου και δείχνει εάν είναι φυσιολογική η συγκέντρωση σπερματοζωαρίων.

  Το όριο που θεωρείται φυσιολογικό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό υγείας, είναι τα 20 εκατ. σπερματοζωαρίων ανά ml σπέρματος. Το τεστ Ανδρικής Γονιμότητας της One Step, θα σας δείξει με εύκολο τρόπο εάν το αποτέλεσμα σας είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο απο αυτό το φυσιολογικό όριο, ώστε να ελέγξετε την συγκέντρωση σπερματοζωαρίων, που είναι ο σημαντικότερος δείκτης γονιμότητας στους άντρες.

  Η προσπάθεια για εγκυμοσύνη είναι συχνά μία αγχωτική διαδικασία, ειδικά όταν το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έρχεται γρήγορα. Η γονιμότητα του άντρα, είναι υπεύθυνη κατά 50% για τη δυνατότητα γονιμοποίησης του ζευγαριού. Με το τεστ Ανδρικής Γονιμότητας της One Step μπορείτε να ελέγξετε την γονιμότητα σας, στην ιδιωτικότητα και διακριτικότητα του σπιτιού σας.

  Αποτελέσματα μέσα σε μόλις 15 λεπτά, από τα πιο γρήγορα τεστ Ανδρικής γονιμότητας.

  Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το τεστ Ανδρικής Γονιμότητας της One Step Step είναι άνω του 90% ακριβές, στην ανίχνευση της συγκέντρωσης σπερματοζωαρίων του σπέρματος.

  Κατασκευασμένο σύμφωνα με εγκεκριμένους ελέγχους και πιστοποίηση ποιότητας της Ευρωπαϊκής ένωσης.

  Στην συσκευασία εσωκλείονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

  Συσκευασία 1 τεστ.

  .


 
Μοιραστείτε το: