Επισκεφτείτε και την νέα μας σελίδα, αποκλειστικά με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης -->> mother2be.gr Βρείτε τις γόνιμες ημέρες σας και αυξήστε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη!

Babystart FertilCount Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας 2 τεμ.

Babystart FertilCount Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας 2 τεμ.

SKU: #7777200

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Αρχική Τιμή: 35,01 €

Allcosmetics: 19,99 €


Περιγραφή

Babystart FertilCount 2 test pack

To Babystart® FertilCount™ Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας, προσφέρει μία ταχεία διαγνωστική εξέταση της συγκέντρωσης σπερματοζωαρίων στο σπέρμα. Ο αριθμός των σπερματοζωαρίων είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως η σημαντικότερη ένδειξη της γονιμότητας στους άνδρες.

Θα υπολογίσει εάν η συγκέντρωση σπερματοζωαριών στο δείγμα σπέρματος είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από το όριο που έχει θέσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η υπογονιμότητα επηρεάζει το 10-15% των ζευγαριών στην παραγωγική ηλικία και 40-50% των προβλημάτων οφείλεται σε προβλήματα του σπέρματος. Το Babystart FertilCount Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας, σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε την γονιμότητα σας, στην ιδιωτικότητα και διακριτικότητα του σπιτιού σας.

Η συγκέντρωση σπερματοζωαρίων συνεχώς μειώνεται στον δυτικό κόσμο και δεν υπάρχει ακόμα επιστημονική τεκμηρίωση για τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Μια λογική προφύλαξη για τους άνδρες είναι να εξεταστούν όταν προγραμματίζουν μια εγκυμοσύνη με την σύντροφό τους.

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Babystart FertilCount, είναι 97% ακριβές στην ανίχνευση της συγκέντρωσης σπέρματος.

Το Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας, ενημερώνει για τα αποτελέσματα εντός 15 λεπτών.

Περιλαμβάνει: 2 Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας και αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Κατασκευασμένο σύμφωνα με εγκεκριμένους ελέγχους και πιστοποίηση ποιότητας της Ευρωπαϊκής ένωσης: CE 0088.

Συσκευασία 2 τεστ.


 
Μοιραστείτε το: