Επισκεφτείτε και την νέα μας σελίδα, αποκλειστικά με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης -->> mother2be.gr Βρείτε τις γόνιμες ημέρες σας και αυξήστε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη!

Η εγκυμοσύνη μου

Η εγκυμοσύνη μου

SKU: #7777193

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Αρχική Τιμή: 27,40 €

Allcosmetics: 16,77 €


Περισσοτερες Οψεις

Περιγραφή

Ένας εξαιρετικά εύχρηστος οδηγός γεμάτος πολύτιμες πληροφορίες, που καλύπτει τα πάντα, από την περίοδο πριν τη σύλληψη έως τις πρώτες έξι εβδομάδες του μωρού σας, και παρέχει ιατρικές συμβουλές για γενική ευεξία. Κορυφαίες ειδικοί στη γυναικολογία, την παιδιατρική, τη μαιευτική, τη διατροφή, τη φυσική κατάσταση και την ψυχολογία, μαμάδες και οι ίδιες, μοιράζονται τις προσωπικές και επαγγελματικές τους εμπειρίες.

Γραμμένο από κορυφαίες ειδικούς - Όλες τους μαμάδες.

Με πλούσια εικονογράφηση.

Διατροφή - Προγγενητική Φροντίδα - Φόρμα - Συναισθηματική Ευεξία - Γέννα - Φροντίδα του Μωρού.

∙Πρακτικές, καθησυχαστικές, ενημερωμένες συμβουλές για κάθε φάση της εγκυμοσύνης, του τοκετού, της γέννας και της εισαγωγής στη μητρότητα.

∙Προσωπικές αντιλήψεις και εμπειρίες της πραγματικής ζωής από μητέρες, ειδικούς στα θέματα αυτά, που έχουν δει και συμβουλέψει εκατοντάδες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους

∙Λεπτομερείς συμβουλές σχετικά με τη φόρμα, την υγεία, τη διατροφή, ζητήματα για τη σχέση σας, την προγεννητική φροντίδα, επιλογές για τη γέννα και τα αναλγητικά, τη φροντίδα του νεογνού και άλλα πολλά…

Συγγραφέας: Virginia Beckett
Εκδόσεις: Διόπτρα
Σελίδες: 400


 
Μοιραστείτε το:

Περισσότερα προϊόντα: Εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη μου

Η εγκυμοσύνη μου

Αρχική Τιμή: 27,40 €

Allcosmetics: 16,77 €