Επισκεφτείτε και την νέα μας σελίδα, αποκλειστικά με τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης -->> mother2be.gr Βρείτε τις γόνιμες ημέρες σας και αυξήστε τις πιθανότητες για εγκυμοσύνη!

EcoCare Comfort Τεστ Κολπικού pH 5 τεμ.

EcoCare Comfort Τεστ Κολπικού pH 5 τεμ.

SKU: #7777180

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Αρχική Τιμή: 12,00 €

Allcosmetics: 7,99 €


Περισσοτερες Οψεις

Περιγραφή

Τεστ για τον έλεγχο του κολπικού pH.

Η εξέταση του κολπικού pH είναι απαραίτητη για όλες τις γυναίκες και ακόμα περισσότερο για αυτές που θέλουν να κυοφορήσουν ή βρίσκονται ήδη σε εγκυμοσύνη. Με την συχνή εξέταση του κολπικού pH, μία πιθανή μόλυνση ή ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών, μπορεί να προληφθεί από τα πρώτα στάδια της, προλαμβάνοντας σοβαρές επιπτώσεις στην γονιμότητα και στην εγκυμοσύνη της κάθε γυναίκας.

Το EcoCare Comfort Τεστ Κολπικού pH, προσφέρει αξιόπιστη, εύκολη και γρήγορη εξέταση του κολπικού pH στην ευκολία του σπιτιού σας για:
Προγεννητικό έλεγχο.
Υγεία κατά την εγκυμοσύνη.
Μείωση των πιθανοτήτων πρόωρου τοκετού.

Οδηγίες Χρήσης: Ανοίξτε την συσκευασία ενός στικ, εισχωρήστε το απαλά εντός του κόλπου. Η χρωματική λωρίδα αλλάζει χρώμα ανάλογα με την οξύτητα του pH. Χωρίς χρόνο αναμονής, μπορείτε να συγκρίνετε άμεσα το αποτέλεσμα με τον πίνακα αποτελεσμάτων. Εσωκλείονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Τα στικς κάνουν την εξέταση του κολπικού pH πολύ εύκολη και απλή υπόθεση. Είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα ερεθισμού του κόλπου.

Συχνότητα Χρήσης: Τα Τεστ για τον έλεγχο του κολπικού pH, χρησιμοποιούνται προληπτικά τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα για τις γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν και τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα για γυναίκες σε εγκυμοσύνη.

Περιεχόμενο: Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 στικ κολπικού τεστ, το καθένα σε ξεχωριστή συσκευασία, καθώς και αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Συσκευασία 5 τεμαχίων.


 
Μοιραστείτε το:

Περισσότερα προϊόντα: Τεστ Κολπικού pH

EcoCare Comfort Τεστ Κολπικού pH 15 τεμ.

EcoCare Comfort Τεστ Κολπικού pH 15 τεμ.

Αρχική Τιμή: 27,00 €

Allcosmetics: 16,99 €

EcoCare Comfort Τεστ Κολπικού pH 5 τεμ.

EcoCare Comfort Τεστ Κολπικού pH 5 τεμ.

Αρχική Τιμή: 12,00 €

Allcosmetics: 7,99 €